Blank images in topics when exported to SWF.

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Exporting map with png or jpg images in subtopic to SWFresults in blank images displayed in the viewer.

Using Mindjet 10.1.459 and Flash Player 11.3.300.257. I am opening the SWF locally on my PC. Tried both IE and Firefox.

Export to PDF seems to work fine, but SWF is preferred since it makes better use of screen space.
Photo of Marc Malanowski

Marc Malanowski

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Andrew Wilcox

Andrew Wilcox, Champion

  • 1036 Posts
  • 178 Reply Likes
Is your image inside the subtopic shape or the topic notes?

Images in topic notes have not been supported.

Images in topic shapes have been working.

Submit a bug to https://secure.mindjet.com/app/suppor...
Photo of Marc Malanowski

Marc Malanowski

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
All images are inserted in the subtopic shape. I am not using notes.

It used to export fine, but something must have changed recently.
Photo of Marc Malanowski

Marc Malanowski

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
It appears that in order for the image to display in the subtopic shape again, one must now first change their flash global settings (Advanced Tab) and add a trusted location for the SWF file.

Not sure why an embedded image would be such a security risk, or is this really a bug with Mindjet?
Photo of Bob Maskell

Bob Maskell

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I had the same problem and appreciate the info on how to fix. Makes the SWF format less than acceptable for sharing as I now have to tell all my clients how to add this as a trusted location. Most of them don't even know what the Control Panel in Windows is for. I'm going to open a case to see if MindJet even cares about fixing this bug in MindManager.

This conversation is no longer open for comments or replies.