Export to Evernote connection problem

  • 2
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
hi guys, having connection issue with Exporting to Evernote - http://screencast.com/t/nvgWNJCVk9KW
Photo of YuriyK

YuriyK

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 2
Photo of Brittney Mazzetta

Brittney Mazzetta

  • 1981 Posts
  • 68 Reply Likes
Are you still experiencing problems with Exporting to Evernote or has the connection been restored?
Photo of YuriyK

YuriyK

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Aha, still see the same problem.
Photo of Brittney Mazzetta

Brittney Mazzetta

  • 1981 Posts
  • 68 Reply Likes
Are you using Mindjet Connect Basic or Mindjet Connect Business Edition?

What browser are you running Connect in?

Is this happening with all of your maps or just this one?

Thank you in advance. I look forward to your response.
Photo of YuriyK

YuriyK

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I'm running Basic Connect.
Saw problem on Chrome and Firefox.
All my maps affected.
It looks like there is a problem somewhere in your OAuth 'cause I see error: Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request) https://connect.mindjet.com/oauth/eve...
Photo of Brittney Mazzetta

Brittney Mazzetta

  • 1981 Posts
  • 68 Reply Likes
Thank you for this! Try clearing your cache if you have not done that in a while. If that does not work, please contact our support team. You can reach them by following this link: https://secure.mindjet.com/support/co....
Photo of Eugene Moriarty

Eugene Moriarty

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
SOmething similar with my account, using chrome, win 7 and it won't connect to evernote, gets as far as asking for authorisation and then crashes.

it has an apache error, 500 as a result, and the address on the attached screenshot appears to suggest that there is a problem with the mindjet server
Photo of Scott Gilbert

Scott Gilbert

  • 157 Posts
  • 6 Reply Likes
Hi Eugene - can you do me a favor and clear your browser cache and try again? Also can you tell us what browser and operating system you are using?

I was just now able to use the feature in Chrome with Windows 7.

thanks,
Scott

This conversation is no longer open for comments or replies.