Filtering. by tags does not work at all

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 months ago
Hello,

Filtering by tags was the deal breaker for me when I decided to drop Omnifocus and purchase MM11. Well, this feature DOES NOT WORK! Should I apply for the refund or will this be fixed?
Photo of Piotr Kołodziej

Piotr Kołodziej

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of Ary Velstra, Expert Trainer

Ary Velstra, Expert Trainer

  • 1354 Posts
  • 204 Reply Likes
May I ask.... did this feature / function work when you used the free trial?
(Edited)
Photo of Piotr Kołodziej

Piotr Kołodziej

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I do not see how is it relevant other than satisfying your desire to be clever. It worked on MM10 so I'd expect this feature to work when purchasing an update. Besides the QA team at Mindjet should know perfectly well if it worked on free trial. Do you require me to answer some other questions before actually contributing to fixing this problem?
(Edited)
Photo of Ary Velstra, Expert Trainer

Ary Velstra, Expert Trainer

  • 1354 Posts
  • 204 Reply Likes
OK I understand your problem is solved by yourself as you write below.
Glad to be of help and pleased to read how polite you can be ;-)
Photo of Thor Skovsgaard

Thor Skovsgaard

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi.

I am using MM 2018 and I just right click the Tag and select Quick filter and it works 100% for me.


What is not working for you?
(Edited)
Photo of Alex Gooding

Alex Gooding, Champion

  • 882 Posts
  • 221 Reply Likes

Piotr was talking about MM 11 for Mac - not the Windows version.

Photo of Piotr Kołodziej

Piotr Kołodziej

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, and sorry for not putting this information upfront when I've posted.
Photo of Piotr Kołodziej

Piotr Kołodziej

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok it seems that the new update to version 11 fixed the issue––even though I think it was not listed in release notes.
(Edited)