Mindmanager 15/16, Windows 10, Internet Explorer, Send-to-MM not working

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • In Progress

In the scenario listed above the send-to-MM button is available in Internet Explorer but seemed to stop working.

When I click on the button, nothing happens.

Can anyone help?

Photo of Adrian Vogler

Adrian Vogler

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Ary Velstra, Expert Trainer

Ary Velstra, Expert Trainer

  • 1228 Posts
  • 180 Reply Likes
You do gave to allow MindManager AND your MS INternet Explorer to accept this option.

Most of the time the MindManager side is set OK standard, but many companies have switched off the option in MS Internet Explorer.
You can go to settings etc to change it.
(Edited)
Photo of Andrew Wilcox

Andrew Wilcox, Champion

  • 1032 Posts
  • 177 Reply Likes
This is probably worth while doing although I suspect the solution is in my next paragraph: Run the Repair option in Windows - Control Panel - Programs and Features for the MindManager version you want to use. Only one version can interact with MS Office and Internet Explorer. Everything has to be the same bit version as well either 32 or 64 bit OS and programs.

My send to Icons didn't work either: In Internet Explorer - Internet Option - Programs - Manager add-ons: The MIndManager add-on CmjBrowserHelperObject Object had a status of "New". I changed it to enabled. It still didn't work. The Send to MindManager add-on was enabled. Both are 64bit.

So I seem to be in the boat as you. :(
Photo of Marian Kocmanek

Marian Kocmanek, Official Rep

  • 364 Posts
  • 64 Reply Likes
Hi Adrian, 

If repairing the application as Andrew suggested does not resolve the issue, please open a ticket with our Support Team and they will be glad to help troubleshoot. 

Please open a ticket here - https://secure.mindjet.com/app/support.aspx

Best, 
-Marian 
Photo of Adrian Vogler

Adrian Vogler

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you all. It was a 64-bit (Windows, MM), 32-bit (Office) issue. After installing 32-bit MM everything works. Even the IE to MM.
(Edited)