mindmanager 14 SCCM silent install

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • In Progress
Hello

I have the same problem as described in this post: https://community.mindjet.com/mindjet/topics/install_mindmanager_14_silently_in_sccm
I'm trying to deploy MindManager 14 silently with SCCM by using the system account and the installation fails during the execution of the MSI Custom Action "MM_Register_AceClientTLB_Setup". The same installation executed as domain admin works as expected (with the same parameters). I'm using the latest admin version of MindManager 14. How can I fix this problem? Thanks for the support.

Best regards
Mario
Photo of Mario Castellano

Mario Castellano

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Terry Dalton

Terry Dalton

  • 304 Posts
  • 33 Reply Likes
Hi Mario,

I have opened a case with our EMEA support team.  Someone will be contacting you via email to troubleshoot the issue with you.

Thanks,
Terry
Photo of Mario Castellano

Mario Castellano

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Terry

Thanks for the information.

Best regards
Mario
Photo of Mario Castellano

Mario Castellano

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Terry

Good news, I have found the problem: In our
environment the folder
"C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start
Menu\Programs\Startup" doesn't exists. During the installation (system context) the custom
action try to access the folder and crashes after this check. I have found the
problem by parsing the Procmon Log line by line of one machine where the
installation was failed and a good one.

It is possible to reproduce the issue by deleting the startup folder of the local admin and start the installation in the local admin context.

You can close the issue.

Best regards
Mario