Tags not filtering

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 weeks ago
I have set up rules to filter by tags and found that it doesn't function. Is anyone else having this problem? In a related point I am also finding show/hide tag groups not functioning either. could  this be related?
Photo of Tildy Johannsen

Tildy Johannsen

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Tildy Johannsen

Tildy Johannsen

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Mindjet contacted me to say that this a known bug but they have no date for when they are going to release a fix...so remind me why I paid good money for this defective software?
Photo of Andrew

Andrew

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I'm currently evaluating this software against others and this would be a reason not to buy. In fact, I can't buy it without this functionality.
Photo of Piotr Kołodziej

Piotr Kołodziej

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Great, seems like I too fell into that trap...
Photo of Mark Adams

Mark Adams

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I have the same issue a year later tags don't stay as I set them
Photo of Ary Velstra, Expert Trainer

Ary Velstra, Expert Trainer

  • 1561 Posts
  • 233 Reply Likes
Have you checked if the latest version MindManager for MAC vs 12 has solved this?
Photo of george roukas

george roukas

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I'm on 12.1.183 version and it's broken again.  it was fine in an earlier version and I'd set up a number of tag filters, but now it's no longer working and the filters I'd set up are labeled "invalid"